700g - %65Keçi Sütü
650g - Şirden Mayalı Sert Ezine Peyniri
Az Tuzlu - 500G
Özlediğiniz ve vazgeçemediğiniz beyaz peynir lezzetini kahvaltı sofralarınıza taşıyoruz. Yediğiniz andan itibaren tadı, kıvamı ve süt dolu lezzeti hissedeceksiniz. Tamamen inek sütünden besin değeri korunarak elde edilen, katkısız, doyulmaz tadıyla tazecik ekmeğin arasında lezzetine hayran olacaksınız
350G - Koyun Sütü
İzmir denince akla gevrek, gevreğide İzmir tulum peyniri ile yemek gerek diyebiliriz. Geleneksel İzmir tulum peynirimiz hafif sarı renginde; tuzu, yağı, tadı tam kıvamındadır. Egenin serbest dolaşan koyun ve ineklerinin taze sütünden elde ediyoruz. En az 15 ay olgunlaştırıyor, muhteşem lezzetine kavuşturuyoruz.
500 G - Şirden Mayalı, Az Tuzlu
Anadolu coğrafyasında özel bir yer işgal eden, yapımıda bir okadar meşakatli, damaklarda ayrı lezzete sahip Erzincan tulumumuz tazecik sağılmış keçi ve koyun sütü karışımıyla hazırlanır. Kokusuz, az tuzludur. Kendine has aromatik lezzetiyle damağınızı benzersiz bir tat ile buluşturuyoruz.
350G - Az tuzlu
350g - Az Tuzlu
500 Gr - Az Tuzlu
1000 gr - Kaşkaval Peyniri
500g - Katkısız İzmir Yoğurdu
1000 Gr - Katkısız İzmir Yoğurdu
Görüntüsünü taklit edebilirsiniz, peki ya tadını? Sütü alıp, suyunu uçurup, mayasını koyuyor ve belli bir ısıda mayalıyorlar. Tıpkı evde yaptığımız yoğurt gibi. İçeriğinde hiçbir katkı maddesi bulunmayan, kaymaklı saf yoğurt arayanların tercihi.
1500 Gr - Saf İzmir Yoğurdu
1000 Gr - %100 Koyun
Doğal ürünlerden vazgeçemeyenlere katkısız %100 doğal koyun yoğurdu. İnek sütüne göre daha yağlı yapısıyla geçmişten günümüze bakraç bakraç taşınan, kendine has kokusuyla damaklarda yanık bir tat bırakan yoğurttur. Geleneksel yöntemlerle üretilir. Mantı ve dolmaların yancısı,kahvaltı sofralarınızın baştacı olmaya geldi
500 Gr - %100 Koyun Yoğurdu
Yeniler bilmez hatırlayanların gözü yaşlı, küçükken yoğurdu şekerle yiyenlerin favorisi, her sofrada yeri hazır, yanına gelen her yemeğe lezzet katan, tadına doyulmaz en doğru tercihlerden süzme yoğurt. Bildiğiniz ev yoğurdu kıvamında, sabah kahvaltılarında ve ara öğünlerde afiyetle yiyebileceğiniz en sağlıklı besin.
500g - Taze Tam Yağlı
500gTaze - Tam Yağlı
500g - Tam Yağlı
Tuz ve yağ oranı çok az olan bir lezzettir. Balıkesir, İzmir, Adapazarı yörelerine ait bir peynirdir. Besleyici ve doyurucu olan bu geleneksel lezzet salata, makarna ve mezelerin vazgeçilmezi olacaktır.
400g - Taze Tam Yağlı
750g - % 100 Manda
150g - % 100 Manda
500gr - % 100 Manda Sütü
%100 Keçi - 250g-280g
1 Kg - Tuzsuz
Denizli'de sağlıklı ineklerimizin taptaze inek sütü ile süzme yoğurt yaparken elde ettiğimiz kaymaktan sizler için nefis yayık tereyağı hazırladık. Üstelik hiçbir katkı maddesi kullanmadan.
1000gr - İnek Sütü
500g - Şirden Mayalı
245ml - Probiyotik Ayran
Bildiklerinizi unutun. Sizleri bir kez içenin bir ömür bırakamadığı ayranın en doğal ve lezzetlisi ile tanıştırıyoruz. Balıkesir den gelen bu özel lezzeti diğerlerinden ayıran en büyük özellik kıvamını alabilmesi için starter maya yerine halis muhlis yoğurt ile mayalıyor olması. Ankara dışı gönderimi için uygun değil.
1000ml - Probiyotik Ayran
Bildiklerinizi unutun. Sizleri bir kez içenin bir ömür bırakamadığı ayranın en doğal ve lezzetlisi ile tanıştırıyoruz. Balıkesir den gelen bu özel lezzeti diğerlerinden ayıran en büyük özellik kıvamını alabilmesi için starter maya yerine halis muhlis yoğurt ile mayalıyor olması. Ankara dışı gönderimi için uygun değildir.
250ml - Kafkas Mayalı
1 Lt - Kafkas Mayalı
200 Gr - % 100 Manda
Karadenizin mis kokan topraklarında doğal koşullarda yetiştirilen, meralarda otlayan, hormonsuz ve gdosuz beslenen mandaların sütünden elde edilen manda yayık tereyağı.
250gr - Az Tuzlu
Van Başkale'den toplanan şifalı otlarla yapılır. Bildiklerimizden farkı; az tuzlu ve bir klasik peynir gibi olgunlaştırılması.
1000ml - Tam Yağlı
Doğal koşullarda yetiştirilen, meralarda otlayan, hormonsuz ve gdosuz beslenen mandaların sütünden elde edilen ve en önmlisi yağı alınamamış çiğ manda sütü. Manda sütümüz donuk olarak servis edilmekte.
700 Gr
Mevsiminde inek, koyun ve keçi sütünden yapılmış. 16 ay olgunlıştarılmış tam yağlı Çanakkale Ezine peyniri.
300G - Şirden Mayalı
500gr - İnek Sütü
600g - Tire Süt Kooperetaifi
500g
500 Gr - Tuzsuz
Kızılcahamam da sağlıklı ineklerimizin taptaze inek sütü ile süzme yoğurt yaparken elde ettiğimiz kaymaktan sizler için nefis yayık tereyağı hazırladık. Üstelik hiçbir katkı maddesi kullanmadan.
400 Gr - Az Tuzlu
500 Gr - Şirden Mayalı
Şirden mayası ile mayalanan Trakya eski kaşarımız en az 12 ay doğal ortamında olgunlaşması beklenir. Olgunlaşma süresinden sonra sizlerin beğenisine sunulur. Koyun ve keçi sütünden yapılır.
200 Gr -
500g - Organik Sertifikalı
100 Gr - Füme
200 Gr - Organik
Biogurme Organik Labne , sürülebilir lezzeti ile kahvaltılarınıza lezzetli bir dokunuş yapıyor. Labne peyniri, lezzeti ile tatlı tariflere de çok yakışıyor.
1000g - % 100 Manda
Yağı alınmadan %100 manda sütünden yapılan yoğurdumuz %8 yağ içerir. Bu oran alternatifleri arasında en iyisidir. Hiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermeden geleneksel yöntemler kullanılarak yapılır.
400 Gr - Tuzsuz
400g - Az Tuzlu
600 Gr
Mevsiminde koyun ağırlıklı olarak az miktarda inek ve keçi sütünden yapılmış, 16 ay olgunlıştarılmış tam yağlı Çanakkale Ezine peyniri.
500g - Az Tuzlu
500 Gr - İsli Çerkez
500 gr - Kaşkaval Peyniri
1 kg - Jersey Sütünden
850Gr - Katkısız Süzme Yoğurt
350 G - %100 Keçi Sütü
Çanakkale ve Kazdağları bölgesinde beslenen keçilerin sütlerinden üretilen, koruyucu ve katkı madde içermeden şirden mayası ile mayalanan sert kuru kıvamlı ezine peynirimize bayılacaksınız.
400 G - Şirden Mayalı
Çanakkale ve Kazdağları bölgesinde beslenen hayvanların sütlerinden üretilen, koruyucu ve katkı madde içermeden şirden mayası ile mayalanan sert ezine peynirimize bayılacaksınız. %100 Keçi sütünden üretülmektedir.
600 Gr - Sürülebilir kıvam
Mayıs inek sütünden yapılmış. 6 ay olgunlaştırılmış tam yağlı ekstra yumuşak Çanakkale Ezine peyniri.
500 G - Tuzsuz
750G - % 100 Manda
1900 Gr - İsli Yoğurt Odun Ateşinde
Koyunların doğal otlanmasından sonra aromalı sütlerinden yapılan koyun yoğurdunun kokusu bir hayli keskin. Koyu kıvamı olan bu yoğurt damakta yanık bir lezzet bırakır. Konya'nın Karapınar ilçesinde halen geleneksel yöntemlerle odun ateşinde bakır kazanlarda üretilen koyun yoğurdunun 8 ay serin ortamda muhafaza edebilirsiniz. Açıldıktan sonra 3 hafta içerisinde tüketilmeli. Aromalı tat arıyorsanız koyun yoğurdunu denemelisiniz.
225 Gr -
3 Lt - A2 Sertifikalı Tam Yağlı
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.