500g - Katkısız İzmir Yoğurdu
1000 Gr - Katkısız İzmir Yoğurdu
Görüntüsünü taklit edebilirsiniz, peki ya tadını? Sütü alıp, suyunu uçurup, mayasını koyuyor ve belli bir ısıda mayalıyorlar. Tıpkı evde yaptığımız yoğurt gibi. İçeriğinde hiçbir katkı maddesi bulunmayan, kaymaklı saf yoğurt arayanların tercihi.
1500 Gr - Saf İzmir Yoğurdu
1000 Gr - %100 Koyun
Doğal ürünlerden vazgeçemeyenlere katkısız %100 doğal koyun yoğurdu. İnek sütüne göre daha yağlı yapısıyla geçmişten günümüze bakraç bakraç taşınan, kendine has kokusuyla damaklarda yanık bir tat bırakan yoğurttur. Geleneksel yöntemlerle üretilir. Mantı ve dolmaların yancısı,kahvaltı sofralarınızın baştacı olmaya geldi
500 Gr - %100 Koyun Yoğurdu
Yeniler bilmez hatırlayanların gözü yaşlı, küçükken yoğurdu şekerle yiyenlerin favorisi, her sofrada yeri hazır, yanına gelen her yemeğe lezzet katan, tadına doyulmaz en doğru tercihlerden süzme yoğurt. Bildiğiniz ev yoğurdu kıvamında, sabah kahvaltılarında ve ara öğünlerde afiyetle yiyebileceğiniz en sağlıklı besin.
750g - % 100 Manda
500g - Organik Sertifikalı
1000g - % 100 Manda
Yağı alınmadan %100 manda sütünden yapılan yoğurdumuz %8 yağ içerir. Bu oran alternatifleri arasında en iyisidir. Hiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermeden geleneksel yöntemler kullanılarak yapılır.
1 kg - Jersey Sütünden
850Gr - Katkısız Süzme Yoğurt
750G - % 100 Manda
1900 Gr - İsli Yoğurt Odun Ateşinde
Koyunların doğal otlanmasından sonra aromalı sütlerinden yapılan koyun yoğurdunun kokusu bir hayli keskin. Koyu kıvamı olan bu yoğurt damakta yanık bir lezzet bırakır. Konya'nın Karapınar ilçesinde halen geleneksel yöntemlerle odun ateşinde bakır kazanlarda üretilen koyun yoğurdunun 8 ay serin ortamda muhafaza edebilirsiniz. Açıldıktan sonra 3 hafta içerisinde tüketilmeli. Aromalı tat arıyorsanız koyun yoğurdunu denemelisiniz.
1KG - El Yapımı
Günlük Simental ırkı ineklerimizden taze sağılan sütlerimize hiçbir katkı ve koruyucu madde ilave etmeden geleneksel yöntemler ile hazırlanmatadır.
375Gr -
Akşam sağılan çiğ süt, geniş kaplarda bekletilir ve sabah yüzü alınarak biraz süt eklenip çömlek kaplarda kaynatılıp mayalanırmış. Kış boyunca bozulmadan tüketilebilirmiş. Biz de bu eski geleneksel ürünü, anneannemizin tavsiyesi ve öğretisiyle 2015 yılından beri üretmekteyiz. Sadece inek sütünden yapılan yoğurdumuzda hiçbir kimyasal katkı ve koruyucu bulunmamaktadır. Eski usul mayalama tekniği ile sürekli kendi mayamız olan kara maya kullanılmaktadır. Afiyet olsun.
750Gr - Katkısız
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.