100 g - Füme Et
150 g - Füme Et
450 - 500g - Füme Sosis
350 - 400g - Füme Sosis
150 g - Kafkas Usulü
Yüzyıllarca insanlar tarafından etin korunma yöntemi olarak kullanılmıştır. Özel tuzlarla en iyi dana eti kullanılarak 2 haftalık dinlendirme işleminden sonra fırınlanarak Kafkas Usulü Kuru Etin muhteşem lezzete ulaşıyoruz.
150 g - Boşnak Usulü
100 G - Füme Antrikot
48 saat baharat karışımı sos ile marine edilmiş, meşe odunu ile yoğun tütsülenmiş, az baharatlı, düve/dana antrikot
150 g - Füme Konrofile
150 g - Dana Bacon
150 g
Taze çekilmiş baharatlarla hazırlanmıştır. Uzun fermente süresi sayesinde çiğ tüketime uygundur. Kahvaltılarınıza lezzet katacak. % 100 Dana etinden üretilmiştir.
150 G
100 G - Soyulmuş Füme Dil
Füme dil nasıl yapılır diye merak edenler için söyleyelim. Taze çekilmiş baharatlar kullanılarak işlenen ve deniz tuzu ilave edilerek özel odalarda marine edilen soyulmuş füme dil Doğadolu farkıyla sizlerle buluşuyor. Afiyet olsun
Taze çekilmiş baharatlarla hazırlanan, deniz tuzu ile marine edildikten sonra doğal meşe odunu ile islenerek hazırlanmaktadır. Diyet listelerinin vazgeçilmez ürünlerinden biri olan Fümeci Hindi But isli et lezzetini damağında hissetmek isteyenler için. Afiyet olsun.
100G - Sade
48 saat baharat karşımlı sos ile marine edilmiş, meşe odunu ile tütsülenerek pişirilmiş, az baharatlı ,düve / dana rostbif
100G - Kaekikli
48 saat baharat karşımlı sos ile marine edilmiş, meşe odunu ile tütsülenerek pişirilmiş,az baharatlı, taze kekilli ,düve / dana rostbif
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.