100 g - Füme Et

 

Dana nuar kullanılarak yapılır. Nuar sıkça otellerde gördümüz rosto yapımında kullanılan ettir. Bütün nuarlar 3 ssat masajlandıktan sonra 1 hafta dinlenmeye alınır. 10 saatlik pişirme işleminden sonra fümelenerek tüketime hazır hale getirilir.

₺176,00 KDV Dahil

150 g - Füme Et

 

Dana nuar kullanılarak yapılır. Nuar sıkça otellerde gördümüz rosto yapımında kullanılan ettir. Bütün nuarlar 3 ssat masajlandıktan sonra 1 hafta dinlenmeye alınır. 10 saatlik pişirme işleminden sonra fümelenerek tüketime hazır hale getirilir.

₺335,00 KDV Dahil

450 - 500g - Füme Sosis

 

 

Tüm sosis çeşitlerinde doğal kuzu bağırsağı kullanılmaktadır. %100 dana eti kullanılarak, alman sosislerindeki kalın ve lezzetli sosis tadını yaşabilirsiniz. Baharat ve kıvamı ; türk damak tadına uygun olarak 2 yıllık çalışma sonunda geliştirilmiştir. 

₺565,00 KDV Dahil

450 - 500g - Füme Sosis

 

Tüm sosis çeşitlerinde doğal kuzu bağırsağı kullanılmaktadır. %100 dana eti kullanılarak, alman sosislerindeki kalın ve lezzetli sosis tadını yaşabilirsiniz. Baharat ve kıvamı ; türk damak tadına uygun olarak 2 yıllık çalışma sonunda geliştirilmiştir. 

₺565,00 KDV Dahil

350 - 400g - Füme Sosis

 

Tüm sosis çeşitlerinde doğal kuzu bağırsağı kullanılmaktadır. %100 dana eti kullanılarak, alman sosislerindeki kalın ve lezzetli sosis tadını yaşabilirsiniz. Baharat ve kıvamı ; türk damak tadına uygun olarak 2 yıllık çalışma sonunda geliştirilmiştir. 

₺359,00 KDV Dahil

150 g - Kafkas Usulü

Yüzyıllarca insanlar tarafından etin korunma yöntemi olarak kullanılmıştır. Özel tuzlarla en iyi dana eti kullanılarak 2 haftalık dinlendirme işleminden sonra fırınlanarak Kafkas Usulü Kuru Etin muhteşem lezzete ulaşıyoruz.

₺349,00 KDV Dahil

150 g - Boşnak Usulü

Yüzyıllarca insanlar tarafından etin korunma yöntemi olarak kullanılmıştır. Özel tuzlarla en iyi dana eti kullanılarak 2 haftalık dinlendirme işleminden sonra fırınlanarak Kafkas Usulü Kuru Etin muhteşem lezzete ulaşıyoruz.

₺349,00 KDV Dahil

100 G - Füme Antrikot

48 saat baharat karışımı sos ile marine edilmiş, meşe odunu ile yoğun tütsülenmiş, az baharatlı, düve/dana antrikot

₺189,00 KDV Dahil

150 g - Füme Konrofile

 

 

Bütün olarak seçilen kontrafileler özel baharat karışımı ile 3 saat boyunca masajlandıktan sonra, 1 hafta süreyle dinlendirilir. 2 farklı pişirme yöntemiyle yaklaşık 10 saatlik fırınlama ve tütsüleme işleminden geçirilir. 1 gün dinlendirildikten sonra Fümeci Kontrafile füme et olur. Yağsız et tercih edenler için idealdir.

₺325,00 KDV Dahil

150 g - Dana Bacon

 

 

Taze çekilmiş baharatlar kullanılmıştır. Deniz tuzu ile özel marine odalarında marine edilmiştir. Doğal Odun (Meşe, Kiraz, Gürgen) dumanı ile, 2 farklı yöntem kullanılarak islenmiştir.

₺369,00 KDV Dahil

150 g 

Taze çekilmiş baharatlarla hazırlanmıştır. Uzun fermente süresi sayesinde çiğ tüketime uygundur. Kahvaltılarınıza lezzet katacak. % 100 Dana etinden üretilmiştir.

₺355,00 KDV Dahil

100 G - Soyulmuş Füme Dil

 

Füme dil nasıl yapılır diye merak edenler için söyleyelim. Taze çekilmiş baharatlar kullanılarak işlenen ve deniz tuzu ilave edilerek özel odalarda marine edilen soyulmuş füme dil Doğadolu farkıyla sizlerle buluşuyor. Afiyet olsun

 

₺229,00 KDV Dahil

150 G

Taze çekilmiş baharatlarla hazırlanan, deniz tuzu ile marine edildikten sonra doğal meşe odunu ile islenerek hazırlanmaktadır.  Diyet listelerinin vazgeçilmez ürünlerinden biri olan Fümeci Hindi But isli et lezzetini damağında hissetmek isteyenler için. Afiyet olsun.

₺179,00 KDV Dahil

100G - Sade

48 saat baharat karşımlı sos ile marine edilmiş, meşe odunu ile tütsülenerek pişirilmiş, az baharatlı ,düve / dana rostbif

₺225,00 KDV Dahil

100G - Kaekikli

48 saat baharat karşımlı sos ile marine edilmiş, meşe odunu ile tütsülenerek pişirilmiş,az baharatlı, taze kekilli ,düve / dana rostbif

₺215,00 KDV Dahil
1
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR