1900 Gr - İsli Yoğurt Odun Ateşinde
Koyunların doğal otlanmasından sonra aromalı sütlerinden yapılan koyun yoğurdunun kokusu bir hayli keskin. Koyu kıvamı olan bu yoğurt damakta yanık bir lezzet bırakır. Konya'nın Karapınar ilçesinde halen geleneksel yöntemlerle odun ateşinde bakır kazanlarda üretilen koyun yoğurdunun 8 ay serin ortamda muhafaza edebilirsiniz. Açıldıktan sonra 3 hafta içerisinde tüketilmeli. Aromalı tat arıyorsanız koyun yoğurdunu denemelisiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.