Veg & Bones Tavuk Suyu, serbest gezen tavuk kemiklerinden uzun süreli kaynatma yöntemiyle hazırlanır. Katkı, koruyucu veya aroma verici içermez. Geleneksel “slow cook” (yavaş pişirme) tekniğiyle elde edilen bu doğal su, yoğun aroma ve yüksek besin değeri sunar.
Uzun saatler boyunca kısık ateşte kaynatıldığı için doğal kolajen, kalsiyum ve amino asit bakımından zengindir. Bağışıklığı destekler, eklem ve bağırsak sağlığına katkı sağlar. Ev yapımı kıvamında, tamamen katkısız saf içerikli bir besin kaynağıdır.
Çorbalarda, pilavlarda, risotto, sos ve sebze yemeklerinde doğal taban olarak kullanılabilir. Yemeklere derinlik, aromatik zenginlik ve sağlıklı bir lezzet katar. Evde yapılan yemeklerin profesyonel dokunuşu Veg & Bones farkıyla sofrada.