Organicasa Organik Kuru Fasulye, organik tarım sertifikalı tarlalarda, kimyasal gübre, ilaç ve katkı kullanılmadan yetiştirilir. Doğal yapısı sayesinde geleneksel Türk mutfağının en sevilen yemeğini, sağlıklı ve saf haliyle sofralara taşır.
Fasulyeler, olgunlaştıktan sonra doğal yöntemlerle kurutulur ve el ile ayıklanır. Üretim sürecinde GDO, koruyucu ve renklendirici bulunmaz. Yüksek protein, lif ve bitkisel demir kaynağıdır; doyurucu ve sindirimi kolaydır.
Bir gece önceden ıslatın, ertesi gün haşlayarak klasik kuru fasulye, piyaz veya salata olarak tüketin. Organik yapısı sayesinde pişerken kabuğu kolay yumuşar, lezzeti ve kokusu doğallığını yansıtır. En saf haliyle ev yapımı lezzet!