Granpa Extra Virgin Olive Oil, erken hasat zeytinlerin soğuk sıkım yöntemiyle üretilmiş özel bir zeytinyağıdır. Sadece 0.2 asit oranı ve 600+ polifenol değeriyle, hem sağlık hem lezzet açısından üst düzey kalite sunar. Doğallığını korumak için hiçbir katkı veya rafinasyon işlemi uygulanmaz.
Zengin polifenol yapısı sayesinde hücre yenilenmesini destekler, antioksidan etkisiyle bağışıklığı güçlendirir. Düşük asit oranı (0.2) sayesinde yumuşak içimli, meyvemsi aromalı ve mide dostudur. Kahvaltılarda, salatalarda veya çiğ tüketimde mükemmel sonuç verir.
Granpa markasının özenli üretim süreciyle, sadece erken hasat zeytinlerden elde edilir. El işçiliğiyle toplanan zeytinler, maksimum 27°C’de sıkılarak doğal meyve suyu niteliğinde zeytinyağı haline getirilir.